Szeretnél egy ingyenes segítséget a nyelvtanári munkádban? 

A tananyag bármely élő idegen nyelvre vonatkozóan Jól használható!
Angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz, kínai …

Ne hagyd ki! A ChatGPT használatával még sikeresebb nyelvtanár lehetsz!

Nyelvtanárként szeretnél egy ingyenes „segédtanárt”?

Mostanában mindenki a mesterséges intelligenciáról beszél a nyelvtanulás kapcsán, talán még a diákjaid is említették. De hogyan lehetne mindez a hasznodra?
Sokan a veszélyt, a konkurenciát látják benne, pedig a mesterséges intelligencia a te
munkádat is megkönnyítheti. Sőt: sokkal hatékonyabbá teheti.
A munkád könnyebb lesz, a diákjaid elégedettebbek lesznek.
Mutatjuk, hogyan!

Hogyan használd a ChatGPT-t nyelvtanárként? Egy jó tanár mindig tanul, ezért ha egy ilyen izgalmas új technológia jelenik meg, ami alapjában forgatja fel a nyelvtanulás világát is, érdemes megismerkedni vele.
Most itt a lehetőség, hogy nyelvtanárként új készségeket sajátíts el a mesterséges intelligencia segítségével!

Próbáld ki! Alkalmazd eredményesen! Fordítsd az előnyödre a munkádban!

A ChatGPT nemcsak az angol nyelvhez nyújt segítséget, hanem szinte az összes élő idegen nyelven. A példáinkat úgy állítjuk össze, hogy MEGÉRTSD AKKOR IS, HA NEM ANGOLUL, HANEM MÁS IDEGEN NYELVEN TANÍTASZ. A ChatGPT kiadott parancsait és válaszait lefordítjuk magyar nyelvre, hogy mindent könnyen megérts!

Fontos hangsúlyozni, hogy ha elsajátítod ezen új  MI/AI eszközök használatát és alkalmazod ezeket az új és a  holnap, holnapután megjelenő  még újabb lehetőségeket, akkor a diákjaid hálásak lesznek Neked ezért.

Mit is találsz majd a tananyagban?

A tananyag bevezetőjében egy rövid összefoglalást találsz a mesterséges intelligenciáról és a ChatGPT-ről. Ezt követően bemutatjuk, hogyan használhatod a ChatGPT-t a nyelvoktatásban, és hogyan könnyítheted meg a gyakorlást a  diákjaid számára.
A tananyag minden egyes leckéjében konkrét nyelvi területekre, komponensekre és készségekre fókuszálunk. Megmutatjuk, hogyan használhatod a ChatGPT-t  az írásbeli kommunikáció gyakorlásához, nyelvtani hibák javításához, szókincsfejlesztéshez, fogalmazáshoz, szituációk, párbeszédek gyakoroltatásához.
A tananyag útmutatást nyújt a ChatGPT-vel való kommunikációhoz, nyelvtani hibák javításához és nyelvtani gyakorlófeladatok összeállításához. Megmutatjuk, hogyan fejlesztheted  a diákjaid  fogalmazási készségét és a szókincsét.  Találsz megoldást  a  szituációk és párbeszédek létrehozására a ChatGPT segítségével.

A  „mindigtanulunk.hu” oldal  online tananyagában nem pusztán információt  közvetítünk – ezt megtalálod az interneten sok forrásból -, hanem  gyakorlati példákon keresztül módszertani segítséget is adunk ahhoz, hogy vezesd be az oktatásodba a ChatGPT-t.

Megmutatjuk azt is, hogyan működik ez a gyakorlatban! Gyakorlati útmutatást adunk, hogyan kell használni a ChatGPT kezelő felületét, hogyan lehet az ingyenes ChatGPT-vel is elérni az Internet adatbázisát.

Néhány példa: Megtanuljuk, hogyan adjunk olyan utasításokat, parancsokat, kéréseket a ChatGPT-nek, hogy a legmegfelelőbb választ legyen képes adni.

Konkrét példákon keresztül megnézzük, hogyan tudjuk használni a ChatGPT-t nyelvoktatás során: – az írásbeli kommunikációban, a nyelvtan gyakorlásában, a diákjaink nyelvtani hibáinak javításában, fogalmazások összeállításában, párbeszédek, szituációk gyakorlásában, a szókincs fejlesztésében. Bemutatjuk, hogyan lehet szóban is kommunikálni a ChatGPT-vel.

Megnézzük, hogyan lehet elérni videókat, hogy a ChatGPT összefoglalja a YouTube szövegét.

Látunk példát arra is, hogyan lehet az AI-val élőszóban is beszélgetni.

Ingyenes képgeneráló AI eszközök használatára is mutatunk példákat, hogyan készíts egyedi képeket!

Csak nyerhetsz vele! Próbáld ki, s fordítsd az előnyödre!

RAJTA!
Szerezd meg még MA ezt a tudást!

Csak nyerhetsz vele!

5.490 Ft 

Fontos, hogy tudd!

nem szükséges sem szakmai, sem informatikai előképzettség

korlátlan hozzáférésed lesz a tananyaghoz

a saját tempódban haladhatsz, a tananyag bármennyiszer újranézhető

online tananyag, így bármikor, bárhonnan eléred, otthonod kényelméből is tanulhatsz

Meglátod, izgalmas dolog lesz egy tanuló közösség tagjának lenni!

Mint nyelvoktató, számos lehetőséged van arra, hogy kihasználd ezeket az ingyenes, nyelvi készségek fejlesztésére kiválóan alkalmas lehetőségeket!
PRÓBÁLD KI!

5.490 Ft 

Időt, energiát spórolhatsz!
Lépésről-lépésre mutatjuk hogyan!

Ajándékok a tananyaghoz

Kapsz egy 15 perces, INGYENES telefonos konzultációs lehetőséget, ha a tananyagban elakadnál.

Csatlakozhatsz a facebook csoportunkhoz, ahol beszélgethetsz olyanokkal, akiket érdekelnek a mesterséges intelligencia felhasználási lehetőségei.

További három tananyaghoz – ha érdekel a téma
és igényled, bevezető áron juthatsz hozzá. Persze, nem kötelező megvenni!

Értesülhetsz a mesterséges intelligencia híreiről, újdonságairól, a mindigtanulunk.hu fejlesztéseiről, ha feliratkozol az ingyenes hírlevelünkre!

Mindenképp érdemes kipróbálni ezeket az ingyenes, diákjaid nyelvi készségeinek fejlesztésére kiválóan alkalmas lehetőségeket!

A ChatGPT segítségedre lehet a tanítványaidra szabott feladatok összeállításában, óravázlatok készítésében, dolgozatok javításában is!

 A tananyag elvégzése után meglátod, miért rajong a mesterséges intelligencia adta lehetőségekért a világ. Tanuld meg, hogyan használhatod a tanári/oktatói hatékonyságod növelésére, tanítványaid gyakorlási lehetőségeinek növelésére.

Pillanatok kérdése,
hogy ezen eszközök használata alapkövetelménnyé válik az oktatásban. Nyilván napról napra jelennek majd meg újabb – ingyenes , illetve fizetős programok, amiket aztán Te már nyitottabban fogadsz és adaptálsz az oktatói módszertáradba.

Ne maradj le az oktatásban bekövetkező változásokról!
Tanuld meg, hogyan használhatod a ChatGPT-t, hogy tanítványaidnak még jobb gyakorlási lehetőségeket biztosíthass.
A mesterséges intelligencia által kínált lehetőségek elengedhetetlenekké válnak az oktatásban, és a  „Nyelvtanárként szeretnél egy ingyenes „segédtanárt” c. tananyagunk  segít, hogy versenyképesebbé válj az oktatói pályádon.

Szeretnél egy ingyenes segédtanárt
a nyelvtanítási munkádban?

5.490 Ft

Ha értesülni szeretnél új tananyagainkról, újdonságainkról, kedvezményes vásárlási lehetőségekről,
KÉRD TÁJÉKOZTATÁSUNKAT!

 

Készen állsz a kezdésre?

MINDIG TANULUNK!

A “mindigtanulunk.hu” honlap a J. L. SEAGULL Alapítvány tudásmegosztó oldala.

Felnőttképzési nysz: B/2020/000633
ÁSZFAdatkezelési tájékoztató