Építsd fel az AI tudásod az alapoktól! Így bárki megtanulhatja a mesterséges intelligencia használatát a mindennapokban!

5.990 Ft

Építsd fel az AI tudásod az alapoktól! Így bárki megtanulhatja a mesterséges intelligencia használatát a mindennapokban! Tananyagunkban lépésről lépésre mutatjuk hogyan!

Leírás

Jól döntesz, ha elkezded megismerni az MI (mesterséges intelligencia) eszközöket!
Lehet, hogy eddig megvoltálal a mesterséges intelligencia nélkül , de a jövőben biztosan Neked is szükséged lesz rá!

Ebben a tananyagban röviden összefoglaljuk a mesterséges intelligencia, ill. a ChatGPT felhasználási területeit – elsősorban a mindennapi életünkre fókuszálva! Rövid videókban bemutatjuk, hogyan kell regisztrálni a ChatGPT felületére, hogyan kell belépni, melyek a használat kezdeti lépései, hogyan kell használni a ChatGPT kezelőfelületét!

Összefoglaljuk, mire kell figyelni a kéréseink, parancsaink megfogalmazásánál!

Gyakorlati példákkal mutatjuk be, hogyan használhatjuk pl. életmódtanácsadóként, mentorként egy adott adott konfliktushelyzetben, hogyan segíthet egy stresszhelyzet megoldásában, hogyan tudjuk önfejlesztésre, készségfejlesztésre használni, hogyan segíthet pl. a rossz szokásaink megváltoztatásában, és sorolhatnánk. A felhasználási területei szinte végtelenek!

Azt kell megtanulni, hogyan tudd eredményesen használni!

A tananyagban a ChatGPT, mint nyelvi modell használatára adunk sok-sok példát, ill. bemutatunk néhány – szintén ingyenesen használható – mesterséges intelligencia eszközt, pl. videók összegzése, hanganyaguk lefordítása, képgenerálás az MI közreműködésével.