BLACK FRIDAY 11.27. éjfélig!

A mindigtanulunk.hu oldalunkon találsz olyan online tananyagokat, melyeket különböző célcsoportok – a mesterséges intelligencia iránt érdeklődők, nyelvtanárok, nyelvtanulók, szülők … – számára készítettünk. 

A tananyagoktól bővebben itt olvashatsz: https://www.mindigtanulunk.hu/tananyagokrol-bovebben/

Black Friday kedvezményünkkel 5 napon át lehetővé tesszük, hogy minden érdeklődő kedvezményesen, vagy akár ingyenesen hozzájusson ezekhez az online tananyagokhoz, melyekből önállóan is tanulhat.

A tananyagokhoz MINIKURZUSOK is kapcsolódnak, azok számára, akik az online tananyagok feldolgozásához szívesen igényelnek szakértői támogatást is.

A MINIKURZUSOK leírását itt találod: https://www.mindigtanulunk.hu/minikurzusok-a-tananyagokhoz/

Ezen az 5 napon az alábbi két lehetőség közül választhatsz, ha valóban szeretnéd elsajátítani a mesterséges intelligencia használatának alapjait.

Black Friday kedvezmények

11.27. éjfélig

1.

Ha a kiválasztott online TANANYAGOT/TANANYAGOKAT önállóan tervezed feldolgozni és nem igényelsz hozzá minikurzust, akkor vásárold meg ezeket kuponkedvezménnyel!

A kuponkódot a vásárlásnál, a megrendeléshez kell beírni!

Ha több tananyag is érdekel külön-külön rendeld meg, így minden rendelésnél külön kedvezményt tudsz igénybe venni! 

KUPONKÓD: mindigtanulunk

2.

Ha a kiválasztott tananyaghoz szakmai támogatást igényelsz, rendeld a MINIKURZUST. Itt az egyes tananyagokhoz kapcsolódó minikurzusokon van arra is lehetőség, hogy az online foglalkozások idejében kipróbáld az eszközök használatát, s rögtön kérdezz, ha valami kérdésed merül fel egy-egy eszköz használatával kapcsolatban.

Ha MINIKURZUST vásárolsz, INGYENESEN mellé adjuk  – korlátlan hozzáféréssel – az általad választott online tananyagot, melyet a MINIKURZUS  rendelésnél a legördülő menüből tudsz kiválasztani!

Amikor megérkezik a MINIKURZUS megrendelésed és annak kifizetése, emailben küldjük a kiválasztott tananyag megrendeléséhez tartozó 100%-os kuponkódot.

A fiókodba belépve, az “Itt vásárolj” menüpontban ezzel a kuponkóddal rendeld meg a kiválasztott tananyagot! Ha beírod a kuponkódot 0 Ft-ot jelez a pénztár. Így küldd el a megrendelésed és adjuk a hozzáférést a tananyaghoz!

Ha érdekel a mesterséges intelligencia téma, értesülni szeretnél hírekről, újdonságokról, új tananyagainkról,  kedvezményes vásárlási lehetőségekről,
KÉRD INGYENES TÁJÉKOZTATÁSUNKAT!

A feliratkozással egyben elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Készen állsz a kezdésre?

MINDIG TANULUNK!

A “mindigtanulunk.hu” honlap a J. L. SEAGULL Alapítvány tudásmegosztó oldala.

Felnőttképzési nysz: B/2020/000633